JW Winco

Our customers in the USA are managed by JW Winco. Please, use the website of JW Winco: jwwinco.com

Standardiosat bakteereja torjuvilla pinnoilla

Kahvat ja käyttöelementit voivat toimia monien taudinaiheuttajien levittäjinä. Jokaisen käden kosketuksen myötä pintoihin tarttuu bakteereja ja taudinaiheuttajia, jotka voivat lisääntyä vapaasti ajan myötä, esim. kahden puhdistussyklin välisenä aikana. Jos yksi tai useampi henkilö koskettaa myöhemmin samaa osaa, patogeenien laajentunut kanta pääsee leviämään vielä pidemmälle.

Sanline-tuoteperheen bakteereja torjuvat standardiosat ehkäisevät bakteerien ja taudinaiheuttajien leviämisen käyttöelementissä ja vähentävät aktiivisesti niiden leviämistä ja ehkäisevät bakteeriperäisten sairauksien puhkeamista.

Sanline-tuoteperheessä on käytössä kaksi erilaista vaikuttavaa toimintaperiaatetta: muoviset standardiosat, joissa on hopeaioneihin pohjautuvia lisäaineita, ja metalliset standardiosat, joissa on sinkkimolybdaattiin pohjautuva jauhepinnoitus. Molemmilla toimintaperiaatteilla mikro-organismien soluseinämät tuhoutuvat ja mikro-organismit kuolevat. Bakteereja torjuva vaikutus säilyttää tehokkuutensa pitkään, jopa useiden puhdistussyklien jälkeen, ja se on täysin käyttäjäturvallinen.

Bakteereja torjuvien ominaisuuksiensa ansiosta Sanlinen käyttöelementit sopivat erityisesti kohteisiin, joissa on tiukat hygieniavaatimukset. Tällaisia ovat lääkärin vastaanottohuoneet, sairaalat, kuntoutus- ja hoitolaitokset sekä kahvilat, elintarvikkeiden prosessointilaitokset ja karjataloustoiminta. Lisäksi Sanline-tuotteet vähentävät infektioriskejä tiloissa, joissa suuret ihmisjoukot joutuvat kosketuksiin kahvojen ja käyttöelementtien kanssa, kuten stadionit ja konserttisalit, puistot ja hyvinvointipalvelut sekä julkinen liikenne.

Lisätietoja löydät Sanline-erityissivulta.

Back

Ganter Press Releases

You're searching for press relases on new products or additions and extensions to our product range?

Go to the Press Releases

Your contact

You are looking for a Ganter partner near you? Please select the country.

Ganter-Service

Our service team is available from Monday to Friday between 7:00 AM and 5:30 PM:

Request Callback
An error has occurred!
We have received your callback request and will contact you soon.