JW Winco

Our customers in the USA are managed by JW Winco. Please, use the website of JW Winco: jwwinco.com

Kestävä ja tarkka: Ganterin pneumaattinen lukitsin

Ganter muokkaa vakioelementtien sarjojaan säännöllisesti ottamalla käyttöön teknisiä uudistuksia ja vastaa siten muuttuviin käyttövaatimuksiin. Nyt pneumaattiseen lukitsimeen on tehty useita päivityksiä, jotka pidentävät erityisesti käyttöikää.

Pneumaattiset lukitsimet kuuluvat vakioelementteihin jiginvalmistuksessa, ja näitä tärkeitä kiinnittimiä onkin ollut Ganterin valikoimassa jo pitkään. Nyt tuoteperhettä on muokattu erityisesti käyttöiän ja luotettavuuden optimoimiseksi. Tärkeimmät parannukset on tehty paineilmasylinteriin, joka toimii nyt magneettimännällä ja jonka kotelossa on nyt T-urat. Nämä urat helpottavat anturien kiinnittämistä suuresti, ja magneettimännän ansiosta uudet, modernit anturit GN 3380 taas pystyvät havaitsemaan kulloisenkin asennon tarkemman. Nämä uudet anturit korvaavat aiemmat anturit kokonaan. Lisäksi uraan on tietysti helppo asentaa muitakin antureita.

Sarjan GN 860 pneumaattisissa lukitsimissa on nyt karkaistut ja kiillotetut laakeriholkit sekä nuorrutetut laakerin pultit, mikä vähentää kulumista merkittävästi. Testeissä ei havaittu yli 250 000 käyttöjakson jälkeenkään merkittäviä muutoksia. Teräslevystä valmistetun kotelon rakennetta on vahvistettu, mikä vähentää kulumista lisääviä tärinöitä käytön aikana, ei vain suuremmilla kuormilla. Ja sylinterin uusi kuristinvastaventtiili takaa tasaisen liikkeen ja siten männän pidemmän käyttöiän.

Uusista pneumaattisista lukitsimista on kiinnitykseen ja asennukseen saatavana testatut versiot vaakasuuntaiselle lukitsimelle GN 860 ja pystylukitsimelle GN 862. Mallin GN 862.1 ansiosta Ganterilla on lisäksi valikoimassa malli, joka mahdollistaa lisäksi käytön manuaalisella käsikahvalla.

Esimerkiksi autonkorien valmistuksessa ja puristus- tai hitsaustöissä tarvittaviin suuriin pitovoimiin Ganterilta on saatavana vakiotuoteperheen GN 864 pneumaattisesti toimiva lukitsin. Optimointistrategian puitteissa Ganter on toteuttanut kaksi tärkeää parannusta. Vakiomallien koteloita ei enää mustata vaan ne niklataan kemiallisesti, mikä parantaa korroosionkestoa huomattavasti. Erityisesti hitsauslaitteistoihin on tarjolla FG-malli: vihreästä värisävystä tunnistettava PTFE-pinnoite estää hitsausroiskeiden kiinnittymisen ja täydentää siten lisävarusteena saatavia suojakuoria, jotka takaavat pitkäaikaisen toimivuuden myös äärimmäisissä käyttöympäristöissä.

Back

Ganter Press Releases

You're searching for press relases on new products or additions and extensions to our product range?

Go to the Press Releases

Your contact

You are looking for a Ganter partner near you? Please select the country.

Ganter-Service

Our service team is available from Monday to Friday between 7:00 AM and 5:30 PM:

Request Callback
An error has occurred!
We have received your callback request and will contact you soon.