JW Winco

Our customers in the USA are managed by JW Winco. Please, use the website of JW Winco: jwwinco.com

Havaittavista muoveista valmistetut standardiosat

Monella teollisen tuotannon alalla raaka-aineiden ja lopputuotteiden puhtauden takaaminen on olennaisen tärkeää. Kalliit tuotteiden takaisinkutsut, esimerkiksi pilaantuneiden elintarvikkeiden tapauksessa, voivat vahingoittaa vakavasti yhtiön mainetta, ja ne osoittavat mahdollisimman varhaisessa vaiheessa tapahtuvan vierasesineiden tunnistamisen tärkeyden, ennen kuin niistä muodostuu ongelma tuotannolle ja pakkauskoneille tai jopa vaara kuluttajille. Kontaminaatio tapahtuu usein tuotantolaitteistosta peräisin olevien muovisten tai metallisten sirujen ja osien muodossa. Ongelmatapauksissa vioittuneet osat tai kadonneet kiinnikkeet voivat päästä tuotantoprosessiin. Tällaisten tilanteiden ratkaisemiseksi Ganter tarjoaa standardiosia, jotka on valmistettu helposti havaittavista materiaaleista. Kaksi käytettävissä olevaa vaihtoehtoa on esitetty alla.

Visuaalisesti havaittavat standardiosat

Visuaalisesti havaittavat standardiosat on valmistettu sinisestä muovista. Sinisen värin ansiosta ihmissilmä havaitsee ne erityisen helposti, ja myös optiset seurantajärjestelmät havaitsevat ne helposti, mikä on ehkä vielä tärkeämpää. Sinistä väriä esiintyy erittäin harvoin maito- ja lihatuotteissa tai useimmilla muilla elintarviketuotannon aloilla, minkä takia se erottuu niin selkeästi.
Näin elintarviketuotantoon vahingossa joutuneet kokonaiset standardiosat tai niiden kappaleet voidaan havaita helposti ja luotettavasti. Lisäksi standardiosiin ja käyttölaitteisiin jääneet kontaminoivat ainekset ja elintarvikkeiden jäänteet havaitaan helpommin värikontrastin ansiosta.
Kaikki visuaalisesti havaittavat muoviset standardiosat on valmistettu FDA CFR.21- ja EU 10/2011 -määräykset täyttävästä muovigranulaatista, ja niitä voidaan siten käyttää turvallisesti kosketuksissa elintarvikkeisiin ja lääkevalmisteiden tuotannossa.

Metallinilmaisimilla havaittavat standardiosat (MD)

Metallinilmaisimilla havaittavat standardiosat on valmistettu sinisestä muovista, joka sisältää lisäaineita, kuten rautaoksidia.
Tämän johdosta metallinilmaisimet havaitsevat ne alkaen 0,125 cm³ hiukkasmäärästä, mikä tarkoittaa sitä, että myös piilossa oleva muovisirut voidaan havaita. Sininen väri lisää myös visuaalista havaittavuutta. Metallinilmaisimen kalibrointi on tärkeää, sillä kontaminaatiovaarassa olevat tuotteet ja niiden sisältämä kosteus voivat vaikuttaa ilmaisimen suorituskykyyn.
Lisäksi metallinilmaisimilla havaittavat muoviset standardiosat on myös valmistettu FDA CFR.21- ja EU 10/2011 -määräykset täyttävästä muovigranulaatista, ja niitä voidaan näin ollen käyttää turvallisesti kosketuksissa elintarvikkeisiin ja lääkevalmisteiden tuotannossa.

Näytä kaikki havaittavat standardiosat

 

Zurück

Ganter Pressemeldungen

Sie suchen Pressemeldungen zu Produktneuheiten oder Sortimentsertweiterungen?

Zu den Pressemitteilungen

Ihr Ansprechpartner

Sie suchen eine Ganter-Vertretung in Ihrer Nähe? Bitte wählen Sie das gewünschte Land.

Service-Telefon

Unser Service Team ist von Montag bis Freitag von 07:00 bis 17:30 Uhr erreichbar unter:

Rückruf anfordern
Es ist ein Fehler aufgetreten!
Kontaktwunsch bestätigt! Wir melden uns.