JW Winco

Our customers in the USA are managed by JW Winco. Please, use the website of JW Winco: jwwinco.com

Älykkäät paineilmatoimiset indeksitapit

Ganter korvaa indeksitappimallinsa teknisellä herkkupalalla. Uusi GN 817.7 -malli on paineilmatoiminen ja integroituu huippuluokan tunnistintekniikan ansiosta saumattomasti automatisoituihin prosesseihin.

Sellaista indeksitappia ei oikeastaan ole, mitä ei Ganterin valikoimasta löytyisi. Luonnollisesti kehitystiimi integroi jatkuvasti uusia toimintoja, jotka avaavat samaan aikaan uusia käyttömahdollisuuksia.

Tämä uusin indeksointitappi toimii paineilmalla – lisäksi rakenneosa tunnistaa kummankin pääteaseman vain yhden tunnistimen avulla. GN 817.7 toimiikin siis loogisena jatkona manuaalisesti käytettäville GN 817.6 -indeksitapeille. Sen uusi vastakappale on nyt asetettavissa vaikeapääsyisiin kohtiin ja yhdistettävissä automatisoituihin prosesseihin. Mielenkiintoista: GN 817.6 -malli voidaan korvata GN 817.7:llä ilman mitta- tai signaalinkäsittelymuutoksia.

GN 817.7:n asentokysely perustuu testattuun magneettitekniikkaan, johon on tehty tärkeitä uudistuksia. Ensin kumpikin pääteasema rekisteröidään, ja sitten ne määritetään erikseen. Tunnistimien opettaminen tapahtuu tämän jälkeen paikan päällä kaapelilla ja klipseillä tunnistimeen kiinnitettävän, LED-merkkivaloilla varustetun ohjauselementin avulla. Vaihtoehtoisesti opettamiseen voidaan kätevästi ja luotettavasti käyttää laiteohjauksen IO-linkkiä. Tämän standardimallisen liitännän ansiosta myös tunnistimien vaihtaminen onnettomuustilanteen jälkeen sujuu nopeasti, joten käyttökatkokset vähenevät merkittävästi.

Kun tappi saavuttaa kulloisenkin pääteaseman, siitä syntyvä High-signaali välitetään suoraan kunkin laitteen ohjaustekniikan 4-nastaisen M8-pistokkeen välityksellä.

GN 817.7 on valmistettu kestävästä jaloteräksestä, siitä on saatavilla neljä eri tapin halkaisijavaihtoehtoa ja kolme toimintovaihtoehtoa. Malli D on kaksitoiminen eli tappi lukittuu ja avautuu paineilmatoimisesti. Malli A toimii yksinkertaisesti, sillä indeksitappi tulee ulos paineistettuna, ja mallissa E tappi liikkuu sisään. Tärkeää: Jousitoimiset tapit liikkuvat aina paineen laskiessa takaisin lähtöasemaansa.

Indeksitapit toimivat 4–6 baarin paineessa, IP 67 -luokituksen mukainen tunnistin 12–30 voltin tasajännitteessä.

Zurück

Ganter Pressemeldungen

Sie suchen Pressemeldungen zu Produktneuheiten oder Sortimentsertweiterungen?

Zu den Pressemitteilungen

Ihr Ansprechpartner

Sie suchen eine Ganter-Vertretung in Ihrer Nähe? Bitte wählen Sie das gewünschte Land.

Service-Telefon

Unser Service Team ist von Montag bis Freitag von 07:00 bis 17:30 Uhr erreichbar unter:

Rückruf anfordern
Es ist ein Fehler aufgetreten!
Kontaktwunsch bestätigt! Wir melden uns.